Skip to content

Hai cu noi in tura

Daca doriti sa deveniti membru BikeAttack, cititi cu atentie STATUTUL , descarcati FORMULARUL DE ADEZIUNE , completati-l si veniti cu el in orice joi la ora 20 la sediul BikeAttack de pe str.P.Maior, bl 800, cam 331, Resita

Mentiuni:

  • in primele 6 luni persoana are calitatea de membru aspirant
  • pentru a deveni membru cu drepturi depline e nevoie de recomandarea a 3 membrii activi ai asociatiei
  • persoanele minore trebuie sa aiba acordul parintilor pentru a participa la activitatile asociatiei

 

Statut

CAPITOLUL III. MEMBRII ASOCIATIEI. DREPTURI SI OBLIGATII

Art. 8. Poate deveni membru al asociatiei orice persoana cu caracter moral si o buna reputatie in societate indiferent de cetatenie, etnie, religie sau opinie politica.

Art. 9. Persoanele inscrise in asociatie au statut juridic diferit, respectiv:

9.1 MEMBRI ACTIVI sunt membrii care au deplinatatea drepturilor si privilegilor oferite prezentul statut pe temeiul calitatii de membru al asociatiei In concret, membri activi au dreptul de a alege si de a fi alesi in orice organ de conducere al asociatiei, precum si dreptul de vot in orice problema depinzand de asociatie. Ca obligatii, membri activi sunt tinuti la plata prompta a datoriilor fata de asociatie, a cotizatiei, participarea constanta si cu atasament la activitatea asociatiei si o conduita manifestata de natura sa reflecte o imagine favorabila asociatiei.

9.2 MEMBRI RECUNOSCUTI sunt membri care sunt in imposibilitatea reala de a participa regulat la intalnirea asociatiei dar doresc sa-si pastreze calitatea de membru Membri recunoscuti nu sunt eligibil si nu au drept de vot dar sunt tinuti la plata taxelor si cotizatiilor statutare.

9.3 MEMBRI ONORIFICI sunt acele persoane fizice care nu si-au manifestat intentia de a dobandi calitatea de membru dar au adus servicii importante comunitati sau asociatiei si caruia adunarea generala hotaraste sa le-o confere ca pe o distinctie speciala. Membri onorifici pot participa la intrunirile organizate de asociatie, dar nu au nici un privilegiu din cele cuvenite membrilor activi.

9.4 MEMBRI FONDATORI sunt acele persoane fizice care au participat la constituirea asociatiei BIKE ATTACK. Membri fondatori au privilegiul de a li se mentiona obligatoriu aceasta calitate ori de cate ori le apare numele in actele asociatiei, in viata ori dupa moarte.

Art. 10. Calitatea de membru al asociatiei se dobandeste prin formularea unei cereri scrise si semnate in care se mentioneaza dorinta persoanei de a deveni membra a asociatiei BIKE ATTACK. Cerera va fi analizata de consiliul director al asociatiei care va sugera candidatului sa achite taxele si cotizatiile legale, sub conditia depuneri lor pana cel mai tarziu in preziua sedintei Consililui Director in care i se aproba cererea.

Art. 11. Calitatea de membru inceteaza:

  • la cerere;
  • prin deces;
  • prin excludere;
  • prin dizolvarea asociatiei.

Asociatul care doreste sa-i inceteze calitatea de membru trebuie sa comunice in scris hotararea sa organelor de conducere a asociatiei.